Síkfóliák, zsugorfóliák

Leírás

Orig vagy regranulátból gyártott polietilén fólia. 50 mm-től a 2000 mm-ig csévélve, akár nyomdázva is. 7-től 250 mikron közötti vastagságig.

A TESTRE SZABHATÓ SEGÍTSÉG: SÍKFÓLIA

Cégünk hosszú esztendők óta, a folyamatos innováció jegyében, és a napról-napra változó ügyfélelvárásoknak megfelelően tevékenykedik a csomagolástechnika területén, és gyárt minőségi csomagolóanyagokat.

A termékeink között található csomagolóanyagok közül kiemelten büszkék vagyunk síkfóliáinkra, amik remek ellenállóképességükkel és rendkívüli megbízhatóságukkal garantáltan hasznos partnerei lesznek munkájában.

A síkfólia valójában polietilén fólia, ami orig vagy regranulátból készül. Talaj- és növénytakarásra vagy promóciós célokra egyaránt használják, az egyik legsokoldalúbb csomagolástechnikai megoldást jelenti. Attól függően, hogy mit fog fedni, különböző vastagságban tudjuk elkészíteni, héttől egészen kétszázötven mikronig, így garantáltan olyan méretű terméket fog kapni tőlünk, amilyenre ténylegesen szüksége van. A síkfólia szagmentes, egészségre teljesen ártalmatlan, és jól bírja a rendkívül alacsony hőmérsékleteket is, ezek a tulajdonságok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az egyik legelterjedtebb fólia legyen a kereskedelem és ipar legkülönbözőbb területein.

Amennyiben Ön is szeretne síkfóliát rendelni cégünktől, bátran vegye fel szakértő munkatársainkkal a kapcsolatot, és érdeklődjön!

ZSUGORFÓLIA

Nagy rugalmasságú fóliák biztonságosan alkalmazhatók bármilyen formájú termékek csomagolása esetében. A poliolefin bázisú fóliák nagy szakítószilárdsággal és kiváló zsugorodó képességgel rendelkeznek. Igazán attraktív, az árut kínáló csomagolás valósítható meg a termék alakját tökéletesen követő, átlátszó, zsugorfóliákkal. Igény esetén akár nyomdázva is.

Szeretne olyan fóliákat vásárolni, amik rendkívül rugalmasan kezelhetőek, és biztonságosan használhatóak bármilyen méretű vagy formájú termék csomagolása esetén? Az Ön számára a zsugorfólia jelenti a lehető legjobb megoldást! Cégünk hosszú évek óta foglalkozik kitűnő minőségű zsugorfólia gyártásával és forgalmazásával.

A készletünkben található zsugorfóliák poliolefin bázisú termékek, melyek a megszokottnál nagyobb szakító- és húzószilárdsággal rendelkeznek, úgy, hogy közben nem veszítenek rugalmasságukból. Mivel megjelenésük is esztétikus, anyaguknak köszönhetően pedig kiválóan követik a formákat és vonalakat, nagyon igényes csomagolást tesznek lehetővé., könnyű használatuk révén pedig számos ipari területen lettek elterjedtek.

Bátran vegye fel szakértő munkatársainkkal a kapcsolatot, és Ön is hamarosan megtapasztalhatja csomagolóanyagaink tökéletes minőségét! Ha kérdése lenne a csomagolástechnika terén, azzal is keressen minket bizalommal!

Árainkat ide kattintva tekintheti meg.
hu_HUHU